قهوه چگونه در ایران تبدیل به صنعتی اشتغالزا شد؟
منصور ضابطیان، نویسنده و جهانگرد د از سیر تحول کافهها در ایران میگوید و اینکه چرا او کافه را «خانه سوم» میداند.
- اسلایدر, کافه مشاهیر
- ۴ دقیقه
زایش یک جریان بزرگ در فضایی کوچک، دور از میدانهای نبرد
۱۴۰۴-۰۸-۱۲
اسلایدر
سومین نمایشگاه قهوه ایران از ۲۰ تا ۲۳ آبان در...
کافئین چگونه بر مغز اثر میگذارد و چرا مصرف زیاد...
در گفتوگویی با فرزانه ابراهیمزاده، پژوهشگر تاریخ معاصر، ردپای ارامنه...
کافهنشینی نوعی خودمراقبتی و پناهگاه ذهنی برای انسان شهری است...
آیا تا به حال فکر کردهاید چرا بلافاصله پس از...
کافه مانا تهران با مدیریت ستاره اسکندری. خانهای فرهنگی در...
۱۴۰۴-۰۸-۰۵
اسلایدر,کافه مشاهیر
در لندن ویکتوریایی، رستوران پاگانی پناهگاه شاعران و روشنفکرانی بود...
کافههای تهران، گردشگری خوراکشناسی، پستمدرنیسم، جای سوم، فرهنگ شهری، هویت...
قهوه خوشطعم و کمکالری، با انتخاب هوشمندانه، به حفظ وزن...
عکس روز
